Popular Posts

Friday, December 9, 2011

abg jom project kat rumah sayaaaaaaaaaa♥




hahah gila keji aku nie, nak guna title 18sx je
oke la memang aku nak naikan trafik, lagi2 dari google SEO muthfker
hahhaa...

sbnr yer kesah nie xde pown menaikan shawat. ahhhhhhh kecewa la semua org yg click
automatik 70% trafic semua pown blah. haha..


aku nak cerita situasi yg berlaku pada aku baru2 nie

ada org dah tau, tpi mostly semua xtau.. aku dah tutup kedai..
aku bukan tauke lagi..
semalam ada kwn fb aku cakap aku nie tauke kaya...

erk! aku xtau nak respond camner!
xkan aku nak kata aku nie dah xbest dah ahhhh no NO NOOOOOO!
jatuh la market aku di kacamata gadis mata duitan ;P

skrang aku fokus buat design je.. dgn customer2 yg sedih ada. marketing aku masih lemah.. yelah aku kerja kat rumah kott, bkn hari2 pown org order banner. ini bukan jual karipap oke?

kerja rumah nie xleh nak fokus. familly aku pown xpernah anggap aku kerja
so ibu aku pown hari2 suruh aku buat kerja rumah.. pagi2 kemas ruang tamu. pastu cuci pingan mangkuk! jaga anak buah...

aku mcm nanny la plk! T___T

apa2 pown job still masih ada AlhamdulIllah.. buat kwn2 yg nak tanggung hidup aku haha, sila la promoted kerja2 aku eh? dan like page nie studiowarisan84.com

so nak jadi kan cerita.. hari nie aku dpt phone call dari customer aku.

abg mustafar bkn nama sbnr..


abg MBNS :Salam daus ko mana nie? opis ke?

Makluk hensem lagi erotic : ahh.. xde la bang, xjadi la bukak opis bang kerja xmasuk banyak..

abg MBNS : oh.... *suara kecewa..

Makluk hensem lagi erotic : saya sekrang buat kerja kat rumah je, ada apa yg abg nak ke?

abg MBNS : ohh abng ada project sbnr yer.. nak buat dgn ko.. tapi kat rumah plk.. :(

Makluk hensem lagi erotic : ah2 la bang.. xpe bang rmah sy ada opis nie ah... xde masalah de.. rumah sy xde org kacau.. line clear!

abg MBNS : ahhh xpe la.. xselesa la plk abg nak buat project kat rumag ko..

k la.. kata aku menghempas hp ke tanah!!



kuikuikui.. sbnr yer aku kecewa sikit.. apa la abg tu rilek la rumah aku.. ada opis la! aku penat2 seting.. T___T
dah tu dia nak buat project kat mana? kat hotel..
dah lah bayar murah nak buat project kat hotel 5 bintang..

alaaa lagi pown berapa lama sgtlaaa, bukan satu hari pown, 20-30 min je pown paling top 1jam!
project apa sampai nak kena buat kat tempat selesa.. T___T
dalam semak pown bleh apa


ahahahaha mcm syial la. :))

adeshh.. lawak2..


salah satu pic yang keluar bila aku search google image ( projek awek)
hahaha KEJI GILAAA!!








2 comments:

  1. wakkakak..

    tajuk bukan main gempaq no..hehe

    ReplyDelete
  2. wakkaka..tajuk bukan main gempaq lagi no..hehe

    ReplyDelete

MAKI2 LA WEI TAK KAN X MARAH KOTTT