Popular Posts

Wednesday, November 30, 2011

situasi cinta

1.ko sedang suka sama someone, tapi dia xtak tau yg ko suka dia.. dlm diam ko lihat dia sperti meyukai teman ko plk kan?

2. ko suka sorag gurl nie..tpi dia tak suka ko.. ko bukn selera dia haha, masaalh besar bila dia selera ko nyum nyum

3.ko suka dia nie, tpi dia skng bf org.. ura2 dari fb diorng nk bertunang dan ko plk x di jemput

4.ko suka kwn ko.. tpi kwn ko xtau dan ko risau tuk menimbulkan risiko yg akn meroskan perhubungan kwn korng

5. ko suka kwn ko, tpi kwn ko anggap ko pakar cinta, aka dr love. lantas ko terus sabar meberi tunjuk ajar bagaimana tuk dia megurat kwn anda sendiri

6.ko suka dia, dia suka ko, tpi familly korang la xsuka korang bersama, seakan2 skrip romeo and juliet hehe

7.ko skrng tunang tp ko bru perasaan yg ko syg teramat kat exbf korang OMG!!

8.korang kwn dah lm rapat nk mmpus tpi still xpasti korang kwn atau psngan gay hahah

9.ko ada hati dgn laki org, dah tu isteri dia baek plk dgn ko..

10.ko masih mng hrp cinta pada seseorng yg anggap ko hnya knln fb biasa..,


ye aku bosan.. well 10 situasi, rasa mcm susah nk create situasi. gak ada terkna diri sendiri tak?
share sikit hihi






2 comments:

  1. macam2 situasi ada dalam bercinta kan.....

    ;-)

    ReplyDelete
  2. mesti la kalau semua senang, hidup mesti boring

    ReplyDelete

MAKI2 LA WEI TAK KAN X MARAH KOTTT